Hondenuitlaatservice Boskoop


Heeft u weinig tijd of kunt u zelf uw hond(en) niet uitlaten, dan haal ik, Hondenuitlaatservice Boskoop, uw hond(en) thuis op voor een wandeling.

De hondenuitlaatservice Boskoop is bedoelt voor individuele wandelingen met uw hond(en) en geen groepswandelingen. Hier heb ik bewust voor gekozen, daar niet elke hond zich prettig voelt in een grote groep. Een tweede bijkomstigheid is en zeker niet onbelangerijk, dat alle aandacht en tijd voor uw hond is.

U heeft bij hondenuitlaatservice Boskoop keuze uit een korte of lange wandeling, zie keuzes bij tarieven. Afhankelijk wat u wilt wandel ik  in de omgeving waar u woont ,Bentwoud, Gouwe bos of ergens anders in de buurt van Boskoop.

Bij thuiskomst kan ik wanneer nodig uw hond droogwrijven en als u het wilt nog eten en schoon water geven.

Graag kom ik bij u langs om persoonlijk kennis met u en de hond(en) te maken. Om een indruk te krijgen van uw hond(en) zal ik een aantal vragen stellen over uw hond(en) en een wandeling maken. Belangerijk voor mij is dat uw hond met plezier met mij meegaat. Wanneer we verder gaan met elkaar, spreken we de tijd en de dag(en) af.